Okosotthon szolgáltatás

Az okosotthon automatizálási megoldások összessége, melyeknek célja, hogy biztonságosabb, kényelmesebb, valamint egyszerűbb életet élhessünk. Az egészen hétköznapi tevékenységek is automatizálhatóak, mint a villany le-, és felkapcsolása, redőnymozgás, ablak becsukás (akár vihar közeledtével), fűtés-hűtés vagy éppen a kapuvezérlés, de speciálisabb területei is vannak, mint például a jelenlét szimuláció vagy az időjárásfigyelő öntözésvezérlés.

Egy vezeték nélküli okosotthon rendszer telepítésével “ki tudjuk szolgálni” a mai kor elvárásait, valamint annak lehetőségét is biztosítani tudjuk, hogy az ügyfél számára saját igényei szerint bármikor továbbfejleszthető és rugalmasan bővíthető legyen a rendszer.

MINŐSÉGI KÉNYELEM ÉS ELVÁRHATÓ LUXUS MEGFIZETHETŐ ÉS ELÉRHETŐ ÁRON!

Az okosotthon megoldásokat szerződött partnerünk, a MirabilisHome által tudjuk nyújtani Önöknek.

Az általuk tervezett és telepített FIBARO okosotthon megoldások költséghatékonyabbá, egyszerűbbé, biztonságosabbá, kényelmesebbé és egészségesebbé varázsolják a jelen kor otthonát vagy a jövőbeni ingatlanberuházásokat. A hozzáadott érték piaci versenyelőnyt és fajlagosan kiemelkedő értéknövekedést garantál.

A FIBARO rendszer egyike a legfejlettebb, vezeték nélküli, intelligens otthon megoldásoknak, mely a Z-Wave technológia segítségével ellenőrizhetjük és irányíthatjuk otthonunk elektromos eszközeit akár távolról is. A rendszer kezelőfelülete felhasználóbarát, rugalmasan bővíthető, aminek köszönhetően az új vagy felújítás alatti lakásba telepített rendszert a későbbiekben a tulajdonos bővítheti.

A rendszer központi vezérlőegységei letisztult, felhasználóbarát grafikus felülete lehetővé teszi, hogy programozza, ellenőrizze és vezérelje automatizált otthonát vagy irodáját. A világ bármely pontjáról ellenőrizheti a rendszer aktuális állapotát, akár mobiltelefonon, tableten vagy asztali számítógépen. Természetesen az alkalmazások kompatibilisek az iOS és az Android operációs rendszerekkel.

A telepítés után sem hagyjuk magára a megrendelőt: A megrendelés és szerződés automatikusan tartalmaz egy egyéves Support szolgáltatást is, mely tartalmazza a rendszerfrissítést, átprogramozási szolgáltatásokat és gyorsabb problémamegoldást biztosít. A szolgáltatás 1 évet követően meghosszabbítható, így rendszere biztonságban, problémamentesen tud működni, Ön hátradőlhet.

Milyen előnyökkel jár, ha okossá TESZI otthonát, esetleg irodáját?
 • Idő megtakarítás.
 • Energia megtakarítás.
 • Növekszik az ingatlan értéke.
 • Versenyelőny az ingatlanpiacon.
 • Biztonságosabbá válik az ingatlan.
 • Az okosotthon a felhasználó szokásaihoz igazodik.
 • Kényelmesebb otthoni környezet, magasabb életminőség.
 • Több eszköz együtt tud működni emberi beavatkozás nélkül.
 • Kaphatunk visszajelzéseket egy-egy folyamat elindulásáról, befejezéséről.
 • A ház működtetésének folyamatait előre meghatározott programok szerint végzi a rendszer emberi beavatkozás nélkül.
Elérhető okosotthon szolgáltatások:
Intelligens világítás ingatlanon belül és kívül
Éjszakai fény
Fogadó fény
Kapuvezérlés könnyedén
Védelem és kényelem egy gombnyomásra
Árnyékolástechnika redőnyirányítás és teraszárnyékolás
Kellemes ébredés, tökéletes reggel
Időjárást lekövető árnyékolás
Vihar elleni védelem
Automatikus fűtés és hűtés szabályozás
Okos épületgépészet
Tiszta levegő, megfelelő páratartalom
Energia megtakarítás
Biztonságos otthon akár távvezérléssel.
Jelenlét szimuláció
Okos kaputelefon
Óvni és védeni - Első a biztonság
Füstérzékelés és tűzvédelem
Vízkár azonnali érzékelése
Védelem a láthatatlan veszély ellen. (Szén-monoxid)
Távoli ellenőrzés
Fokozott biztonság
Bármilyen okos készülékkel ellenőrizhető és szabályozható rendszer, távolról, bármikor
Gyönyörű kert
Időjárásfigyelő öntözésvezérlés
Kertfelügyelet
Takarékos kerti világítás
Multimédia és háztartás- Tökéletes moziélmény
A legjobb buli a barátokkal
Automata porszívózás
Intelligens mosás

Termékek

FIBARO intelligens konnektor egy univerzális, automatizálható és távolról is vezérelhető intelligens konnektor. Bármely elektromos készüléket csatlakoztathatjuk hozzá, amely legfeljebb 2500 W fogyasztásra képes. Sokszínűségét jelzi, hogy rendelkezik fogyasztásmérési funkcióval is. Egy, a színét változtatni képes LED gyűrű az aktuális elektromos terhelés függvényében mutatja a pillanatnyi fogyasztást. Rendkívül kis mérete és esztétikus megjelenése egyedivé teszi a piacon kapható, hasonló elven működő eszközök között. (pl. rádió, kávéfőző, vasaló, lámpa, hajsütővas)

FIBARO redőnyvezérlő modul természetesen nem csak redőnyök, hanem minden olyan váltóáramú motoros eszköz vezérlésére alkalmas, mely végállásokkal rendelkezik, mint például: napellenzők, reluxák, kert- és garázskapuk, elektromos függönyök, stb. A modul lehetővé teszi a redőnyök vagy a reluxa lamellák precíz pozícionálását, és rendelkezik teljesítmény (energiafogyasztás) mérési funkcióval is. (pl. árnyékoló, redőny, függöny, garázsajtó, tetőablak)

FIBARO fényerőszabályzó modul egy olyan speciális fényerőszabályzó modul, amellyel távolról kapcsolhatjuk és szabályozhatjuk a rákötött fényforrásokat. A modulhoz hagyományos, LED-es és kompakt fényforrás egyaránt csatlakoztatható, továbbá teljesítménymérési (energiafogyasztás) funkcióval is rendelkezik, így energiaköltségeinket könnyebben optimalizálhatjuk. Az alternatív kapcsolások vezérlésére úgyszintén ezt a modult használjuk. (pl. világítás, kerti lámpa, lámpa)

FIBARO relé modul apró méretének köszönhetően fali kapcsolók dobozába is szerelhető, vagy bárhol alkalmazható, ahol egy legfeljebb 2500 W fogyasztású elektromos eszköz vezérlése szükséges.

FIBARO dupla relé modul mérete megegyezik a sima relé moduléval, így telepíthetősége hasonlóan egyszerű. Bárhol alkalmazható, ahol két független, egyenként legfeljebb 1500 W fogyasztású elektromos eszköz vezérlése szükséges. (pl. szivattyú, kazán, tűzhely, világítás, motoros szelep)

FIBARO speciális RGBW vezérlőnek köszönhetően a rendelkezésre álló 3 millió színből a hangulatunknak, igényeinknek megfelelő, különleges fényhatásokat, világítási képeket varázsolhatunk otthonunkba. Az RGBW Controller egy olyan univerzális vezérlő modul, amellyel 12/24 VDC tápellátású LED, RGB, RGBW szalagokat, halogén lámpákat szabályozhatunk. Ezen túlmenően az eszköz képes legfeljebb 4 darab analóg érzékelő jelének fogadására és feldolgozására is, ami 0-10V közötti tartományban működik, így segítségével könnyen integrálhatunk harmadik fél által gyártott eszközöket a FIBARO rendszerbe, mint például CO-, Co2-, páratartalom-, szél-, és levegő érzékelő.

FIBARO univerzális bemeneti modul segítségével bármely bináris kontaktussal rendelkező vezetékes érzékelő egyszerűen integrálható a FIBARO rendszerbe a szenzor bináris bemenetén keresztül. Egy modulra legfeljebb 2 db kontaktusos érzékelő és 4 db hőmérséklet érzékelő köthető. Apró méretének köszönhetően beszerelhető akár egy érzékelő vagy egy másik eszköz házába. A különböző riasztórendszerek integrálását szintén ezzel a modullal oldjuk meg. (pl. riasztó, füstérzékelő, szén-monoxid érzékelő, hangjelző)

FIBARO nyitásérzékelő egy vezeték nélküli, elemes nyitásérzékelő. A nyílászáró állapotának megváltozása esetén a szenzor jelzést küld a központi vezérlő egységnek. Az érzékelő ajtók, garázskapuk és ablakok állapotának megváltoztatására hivatott, illetve épületen belüli, kiemelten fontos helyiségek védelmére. Diszkrét megjelenésének és széles színválasztékának köszönhetően bármilyen otthonba, irodába könnyedén beleillik. Továbbá az eszközhöz csatlakoztatható 1 darab hőmérséklet érzékelő szenzor is. (pl. ajtó, ablak, tetőablak, garázsajtó, kapu)

FIBARO vízérzékelő egy univerzális víz- és hőmérséklet érzékelő. A szenzor beépített LED jelzővel és hangriasztási funkcióval rendelkezik. Ha a megfigyelt területen vizet érzékel, azonnal értesítést küld, így elkerülhetjük a további károkat. A vízérzékelőt padlóra vagy falra is helyezhetjük, sőt nagyobb víz esetén nem süllyed el, hanem a víz felszínén úszik és folyamatosan riaszt. A beépített hőmérsékletérzékelő segítségével jelzi a tűz- és fagyásveszélyt. Esztétikus kivitelének köszönhetően 2014-ben IF Design Awards díjat nyert.

FIBARO füstérzékelő egy univerzális, optikai füstérzékelő, mely falra és mennyezetre is felszerelhető. Ez a kisméretű eszköz nemcsak a füstöt tudja érzékelni és jelezni, hanem a beépített hőmérsékletérzékelője segítségével a magas hőfokot és hősebességet is, így a tüzet már a kialakulási szakaszban jelzi. A riasztás hangjelzéssel, a LED dióda villogásával és a Z-Wave hálózat elemeihez vezérlő parancsok küldésével történik. A benne lévő relé által jelzést tud küldeni bármely behatolásjelző rendszer felé.

FIBARO univerzális érzékelő, amely a mozgáson kívül fényt, hőmérsékletet, valamint rezgést érzékel. A rezgésérzékelő funkciójának köszönhetően szabotázst vagy földrengést is képes észlelni. A vezeték nélküli eszköz bármely felületre egyszerűen és gyorsan rögzíthető. Az érzékelő „szeme” különböző színekkel jelzi az aktuális állapotát. Kialakítását és érzékenységét tekintve leginkább egy macska szeméhez lehetne hasonlítani. 2015-ben CES innovációs díjat, 2016-ban pedig IF Design Awards díjat nyert. (pl. hőmérséklet, fény, rezgés, mozgás)

Az okosotthon kialakításának folyamata:
 1. Konzultáció, igényfelmérés, funkcióválasztás
  A felmerült igények megismerését követően egy szakszerű megoldásjavaslatot készítünk.
 1. Tervezés, szerződéskötés
  A javaslat elfogadását követően elkészítjük a rendszertervet, összeállítjuk a szükséges eszközöket.
 1. Telepítés, beszerelés, konfigurálás
  A helyszínen a terveknek megfelelően bontás- és pormentesen minden eszközt beszerelünk.
 1. Programozás, betanítás
  Az eszközök telepítését követően aktiváljuk a rendszert, beprogramozzuk az eszközöket, hogy ellássák funkciójukat.
 1. Átadás
  A funkciók programozásával és a mobil eszközök /számítógép / applikáció beállításával használatba veheti okosotthonát.
 1. Rendszerfelügyelet, karbantartás

BEFEKTETÉSI CÉLLAL NÖVELJE ÉRTÉKET! AJÁNLOTT >
 • Panziók, vendégházak tulajdonosainak.
 • Kisebb intézmények, irodák üzemeltetőinek, tulajdonosainak.
 • Lakások, lakóparkok építését, felújítását tervező/kivitelező cégeknek vagy ingatlan tulajdonosoknak.
 • Családi ház felújítását, építését tervező/kivitelező tulajdonosoknak, építőipari cégeknek, építész irodáknak.
 
KELTSE ÉLETRE OTTHONÁT!

Célunk az ingatlanok színvonalának és a benne lakók életminőségének prémium szintre emelése egy hosszú távú, sikeres üzleti együttműködésnek köszönhetően. Ez könnyen és költséghatékonyan elérhető az Ön számára is!

PARTNERÜNK, a MirabilisHome minden esetben egyedi, személyes felmérést végez és személyre, ingatlanra szabott ajánlatot készít, így tudjuk garantálni a kiváló ár- érték arányt és a kifogástalan minőséget.

AJÁNLATKÉRÉS

Amennyiben felkeltettük érdeklődését vagy további tájékoztatásra van szüksége, kérjük töltse ki az űrlapot.

  envelopephone